Shampoo hondentrimsalon Mirjam Kloppenburg

Animal Nature - Vachtverzorgingsproducten

 

Animal Nature Shampoo

De shampoo bestaat uitsluitend uit planten en estherische olieën. Alle shampoos zijn gemaakt op basis van gevitaliseerd water, zijn dierproefvrij en bevatten geen dierlijke olieën, zoals minkolie (nerts) of muskusolie (rat). Daarnaast zijn de shampoos ook nog eens biologisch afbreekbaar.

 

Trimsalon Mirjam Kloppenburg, Almere - Animal Nature universele hondenshampoo

Universeel

Zeer milde shampoo voor de normale wasbeurt. Op basis van estherische olieën, waaronder lavendel- en sinaasappelolie. Beide zorgen voor een zuiverende en verfrissende werking op de huid en onvetten de huid niet!

Flacon 250 ml € 14,95.=


Trimsalon Mirjam Kloppenburg, Almere - Animal Nature Anti Klit Shampoo  

Anti Klit Shampoo

Voor een volledig natuurlijke reiniging en verzorging van de vacht. Zeer mild, verrijkt met denneolie voor zacht en soepel haar, speciaal voor honden met een middellange tot lange vacht. Niet gechikt voor extreem geklite vachten. 

Flacon 250 ml € 14,95.=


Trimsalon Mirjam Kloppenburg, Almere  - Shampoo voor gevoelige huid  

Creme Voeding Shampoo

Het ideale product voor het ontwarren van de vacht. Door de voedende planten en aromatische olieën herleeft de vacht tot een gezond, glanzend en gezond geheel. Ondersteund de structuur bij beschadigd haar. Door de toevoeging van Tea Tree heeft decreme voeding een werende werking tegen ongewenste elementen.    

Flacon 250 ml € 17,95.=

 

Trimsalon Mirjam Kloppenburg, Almere  - Shampoo voor gevoelige huid  

Gevoelige huid Shampoo

Deze zeer milde shamppo is verrijkt met menthol en rozemarijnolie. Deze volledig biologisch afbreekbare shampoo is geschikt voor dieren met vacht- en huidproblemen. Kan ingezet worden bij bijvoorbeeld; droge en gevoelige huid, bij ruwe of schrale huid, heilzaam bij irritatie en draagt bij aan een goede huidflora.    

Flacon 250 ml € 14,95.=
 

Trimsalon Mirjam Kloppenburg, Almere  - Vlooien shampoo 

Vlo en Huid

Zeer milde shampoo, bavat onder andere; Geranium, Lavendel, Calendula, Eucaliptus Mirre, Dode Zeezout en Jojobaolie. Deze shamppo zuivert de huid en vacht van ongewenste elementen en draagt bij aan een goede huidflora. Ongewenste hebben een hekel aan de geur die de hond na het wassen heeft, u heeft langer plezier van uw wasbehandeling. 

Flacon 250 ml € 15,95.=


Trimsalon Mirjam Kloppenburg, Almere - Leisteen hondenshampoo 

Leisteen

De ultieme shampoo voor de uiterst gevoelige probleemhuid. De leisteen in deze shampoo is buitengewoon heilzaam bij herstel van vele huid- en vachtproblemen. Door de huidflora op een natuurlijke manier te ondersteunen ontstaat een gezonde haargroei en gezonde huid. Zuivert de huid van ongewenste elementen. Alle Animal Nature shampoo is geschikt voor kate en hond, de Leisteen shampoo kan ook goed ingezet worden bij huidproblemen bij paarden.

Flacon 250 ml € 19,95.=


Trimsalon Mirjam Kloppenburg, Almere - witte vacht hondenshampoo

 

Witte vacht met conditioner.

Deze milde shamppo is verrijkt met kamilleolie voor zacht en soepel haar. Zeer geschikt voor witte en zwarte vachten. De kamille draagt bij aan de kleurintensiteit van de vacht en de conditioner zorgt dat de vacht soepel valt en makkelijk kambaar is. Bevat geen blauwe kleurstof!

Flacon 250 ml € 14,95.=

 

 

Trimsalon Mirjam Kloppenburg, Almere - W Poeder

 

W Poeder 

Voor het uitplukken van de oren en het verzachten van irritaties aan de oorlap.W poeder kan bij diverse huidirritaties worden ingezet. Door toevoeging van Lavendel (pijnstillend) en zinkoxide draagt W poeder bij aan een beter herstel van de huid.

 
Flacon 50 gram € 9,95.=

 

Trimsalon Mirjam Kloppenburg, Almere - verzorgingslotion

 

Verzorgingslotion 

De verzorgingslotion is 100 % natuurlijk en kan heilzaam werken bij droge en gevoelige huid. De samenstelling is zo ontwikkeld dat de haarschunnen zich sluiten, zodat de vacht makkelijk kambaar wordt.

Flacon 200 ml € 17,50.=